Pensionistmad til byrådet
Fra tid til anden klages der over dén mad, som kommunen serverer for Gladsaxes ældre medborgere.

Det gælder såvel maden på seniorcentrene, som til de ældre, der stadig klarer sig i eget hjem, men får middagsmaden bragt til døren. Vi ønsker vel alle, at vores ældre medborgere får serveret appetitlig mad fremstillet af friske råvarer.
Da det er en tradition, at byrådet forud for de månedlige byrådsmøder spiser en god middag – på kommunens regning – må det være oplagt hér at servere den samme mad, som de ældre får at spise. Hvem kan være imod dette forslag? Det bliver givetvis både billigere og bedre. Bedre, fordi byrådsmedlemmerne derved ved selvsyn og selvsmag får føling med, hvad der serveres for de ældre. Billigere og bedre. Dét er Liberal Alliances slogan i den kommunale politik, og det burde være alle partiers slogan.

Frank Dahlgaard
Formand for Liberal Alliance i Gladsaxe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Gladsaxebladet
www.gladsaxebladet.dk
Top