Pindsvin giver livsindhold
pindsvin.jpg
Kirsten Fournais. Maria. Marianne og Mie i baggrunden. Foto: Privat
Beboere fra Aktivitescenter Kellersvej fik sjov oplevelse på tur til Dragør

Selv om man har psykisk nedsat funktionsevne kan man sagtens få masser af kvalitet i sit liv. Det kan beboerne i De Grønne Huse Kellersvej 22 notere.
Hjemme er der masser af dyr. Der er to heste, der rides på, og der er kaniner, høns og marsvin.
I forrige uge var beboerne på en tur til Dragør for at besøge Kirsten Fournais, der tager sig af syge og skadede pindsvin på Pindsvine Plejestationen. Hun sørger for, at de bliver sat ud i naturen igen, når de er raske igen
Af ture kan bla. nævnes besøg på en politistation, Zoo Museum, Holmens Dykkerskole, Redningseskadrille 722 Roskilde og forleden besøgte vi
Kirsten fortalte, at der for tiden er her kun syv pindsvin, men ofte har der været mange flere. Kirsten øste entusiastisk ud af sin store viden om pindsvin, hvordan man passer og plejer dem.
Hvis man gerne vil være gode ved pindsvinene må man ikke give dem mælk for det er nærmest gift for pindsvinene. Som skjulested og vinterdvale er det rigtig godt med en stor bunke med grene og blade. Det var en flok meget lydhøre og nysgerrige mennesker, som også fik prøvet at holde et pindsvin. Kirsten har arbejdet med pindsvin og dyr siden hun var 7 år og i dag er hun 81, men still going strong.
Kirsten blev spurgt, om hun havde lyst til at genudsætte pindsvin på Kellersvej når de vågner op af vinterdvalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top