Reserverne fik chancen
Bagsværd-Boldklub-01-08-15.jpg
Fort snart mange år siden scorede sydafrikaneren Sibusiso Zuma fra FCK et fantastisk mål på et baglæns saksespark mod Brøndby. Den slags kan inspirere som det ses her, men Bagsværd fik dog ikkeudbytte af det flotte forsøg. Foto: Kaj Bonne.
Bagsværd måtte undvære de bageste fire

Forventningerne hos træner Flemming Bockleund hos Bagsværd Boldklub var begrænsede før lørdagens træningskamp mod Lynge-Uggeløse. For de fire bageste spillere havde meldt fra.
det gav så chancen til fire andre, og alt taget i betragtning gik det udmærket i kampen, der endte 2-2. Lynge var foran to gange.
Victor Bonø scorede Bagsværds første mål, mens den tilbagevendte Stefan hansen smart chippede bolden i mål til 2-2.
I slutfasen fik Bagsværd pænt styr på spillet, så det blev til en del chancer, men Lynge-Uggeløses målmand var godt spillende og fik klaret.

-På trods af at de vikarierende spillere gjorde det fint, fjernede det noget af vores normale sikkerhed og balance på holdet. Vi var glade for træningskampen, som gav os nogle spil minutter i benene, og vi fik prøvet nogle spillere på uvante pladser. Derudover fik vi prøvet 2 spillere, som vi ikke havde til rådighed sidste sæson. Yderligere er vi selvfølgelig tilfredse med at holdet udviste god moral, og kom tilbage efter at have været bagud 2 gange, siger Flemming Bockelund.

Bagsværd spiller mod B1908s københavnerserie hold 7. marts i Bagsværd kl. 10.15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top