Supermarked for dyr
Maxi-Zoo-06-15.jpg
Butikschef Rikke Jensen glæder sig til at tage imod Gladsaxe borgere i den store butik på Stengårds Allé. Her ses hun sammen med sin elskede Kasu – en fireårig hund af beagle-racen. Foto: Kaj Bonne.
Nu stor butik for dyreelskere i Buddinge

I torsdags åbnede Maxi Zoo sin 35. butik i Danmark på Stengårds Allé 195 i Buddinge. Mange Gladsaxe-borgere lod sig lokke til åbningsdagen og havde deres elskede dyr med, for butikken uddelte godbidder til både hunde og katte.
Maxi Zoo kommer fra Tyskland og har 1.500 butikker i hele Europa, og i Danmark har man inden for den seneste måned åbnet fire nye butikker. Den seneste er den 476 kvadratmeter store butik i krydset Buddingevej/Stengårds Allé.
– Blot 14 dage før åbningen fik jeg overdraget nøglerne til det store tomme lokale. Men alle vore medarbejdere har ligget vandret, og vi nåede akkurat at blive færdige onsdag aften, så vi kunne tage imod vores mange nye kunder fra tidlig torsdag, siger butikschef Rikke Jensen, der tidligere styret Maxi Zoos butikker i Glostrup og Hørsholm.
Butikken er et supermarked for dyreelskere, der kan købe foder eller legetøj til deres kæledyr. Kun fantasien sætter grænser: – Men vi har altså ikke levende foder, understreger Rikke Jensen, hvis kunder skulle ønske at købe mad til deres krybdyr.
Rikke Jensen er salgsuddannet og har arbejdet i kæden i næsten fem år: – Vi har det som et erklæret mål, at vores faglighed og service skal være helt i top. Derfor har mange af vore butikker også ansat veterinærsygeplejersker og dyrepassere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top