To AB-cricketspillere udtaget til landsholdet
Cricket-05-15.jpg
Cricketformand i AB, Mikkel Grøn, ønsker Anique Uddin, tillykke med udtagelsen til bruttotruppen for det danske cricketlandshold. Foto: Kaj Bonne.
Talentfulde teenagere udløser store foventninger

De to cricketspillere, Anique Uddin og Jawad Ali, AB, er begge blevet udtaget til Dansk Cricket Forbunds landsholdstrup for sæsonen 2015.
De to spillere på henholdsvis, 17 og 18 år, er meget talentfulde, og de har været medvirkende til, at ABs crickethold atter er at finde i Elitedivisionen i denne sæson – hvilket er landets bedste.
– De har begge store muligheder for at bide sig fast på landsholdet, siger Mikkel Grøn, formand for cricketudvalget i AB. Der har et helt enormt potentiale og heldigvis den rette indstilling både på og uden for banen.
Anique Uddin er en fremragende og aggressiv gærdespiller og kan også kaste offskruere, mens Jawad Ali er fastbowler med en anselig hastighed. Han er vanskelig at score point på, da han kan få bolden til at svinge i begge retninger.
Den irske landstræner, Jeremy Bray, har et godt øje til de to AB-spillere. Der venter cricketlandsholdet flere spændende opgaver i den kommende sæson. Således skal de bedste spillere deltage i ”Pepsi ICC Europe 1.division” i England fra den 9.-13. maj, hvor modtanderne bliver: Italien, Norge, Frankrig, Guernsey og Jersey. Sidste år tabte Danmark i finalen til Italien og forhåbentlig kan det gode resultat gentages til maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top