To nederlag til Gladsaxe HG
Damerne tabte både i divisionen og er ude af pokalen

– Vi lignede ikke et hold, der havde vundet 12 kampe og ikke tabt endnu. Snarere lignede vi et hold, der havde tabt 12 kampe og ikke vundet.
Gladsaxe HGs træner Morten Petersson er bestemt ikke tilfreds med sit dameholds præstation mod Lyngbys 2. hold i 3. division. Det blev forrige mandag til et nederlag på 15-18. Sæsonens første for Gladsaxe HG.
– 15 gange brændte vi helt oplagte chancer. Vi mangler vildskab, når modgangen sætter ind. Vi skal præstere, men kan vi ikke det, så kan vi i det mindste forsøge at kæmpe, siger træneren.
Gladsaxe HG fører fortsat 3. division, men der er ved at være trængsel i toppen. Nu er der tre ugers turneringspause, inden HG tager imod Team Nørrebro 21. februar. ABs damer er også med i toppen, og de skal til Ølstykke den 22. februar mod HØJ.
Også i pokalturneringen gik det galt for Gladsaxe HG. I torsdags tabte favoritterne fra Gladsaxe til Dalby G&IF i nærheden af Haslev. Kvalifikationsholdet fra Dalby vandt med 21-18. Det var udslagsgivende, at hjemmeholdets målmand tog fire straffekast og havde en redningsprocent på 61!
– Nu har vi noget tid til at få trænet og snakket sammen, og det ser vist ud til at være tiltrængt, lyder det fra Morten Petersson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top