annonce
To nye i bestyrelsen
Bestyrelsen.jpg
Den store bestyrelse i Gladsaxe Vælgerforening. Foto: Privat.
Unge ind hos Socialdemokraterne

Gladsaxe Socialdemokratiske Vælgerforening holdt forrige tirsdag generalforsamling i Rådhuskælderen. Foreningen er den ene af to socialdemokratiske vælgerforeninger i Gladsaxe og dækker områderne Buddinge, Bagsværd og Mørkhøj.
Formanden Henrik V. Pedersen var ikke på valg i år, mens Jakob Skovgaard Koed blev genvalgt som kasserer.
Der var nyvalg i bestyrelsen til Anna Maria Kølner-Augustson og DSU’eren Emma Ekebjerg, mens Camilla Pedersen, Torben Nielsen, Karin Dencker og Jørgen Søgaard-Hansen fik genvalg til bestyrelsen.
Derudover var Hans-Jørgen Jørgensen, Jacob Rantzau Harne, Jens-Thind Andersen, Bjarne Henriksen og Ole Juel ikke på valg til bestyrelsen i år. Tom Vang Knudsen blev genvalgt som suppleant til bestyrelsen.
Borgmester Karin Søjberg Holst var dirigent, og Jeppe Bruus blev genindstillet som folketingskandidat. Der blev på generalforsamlingen bl.a. diskuteret folkeskolereformen og dennes implementering, social dumping samt multinationale selskabers skattebetaling. Jeppe Bruus kom med en beretning fra sit arbejde som folketingsmedlem og arbejdet med at styrke uddannelsessystemet særligt erhvervsuddannelserne, og et eftersyn af taxameter systemet til ungdomsuddannelserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top