annonce
Travlt år for Martin og Nanna
nanna.jpg
Nanna Gøtsche er blevet holdkammerat med storebror Martin. Foto: Privat.
Racerkørere fra Mørkhøj på samme team

Racersæsonen er ved at være skudt i gang og de to kørere fra Mørkhøj, Martin og Nanna Hald Gøtsche indgik allerede i november 2014 en aftale/kontrakt med de Engelske team; Zest Racecar Engineering. Nanna og Martin skal køre i samme bil, nemlig den 380 Hk specielbyggede Seat Leon Supercopa, som Martin kørte 2 løb i sidste år.
Martin deltog sidste år i Zandvoort og Barcelona i Seat’en og er nu sat på som fast 1. kører i teamet i forbindelse med 12 og 24 timers løbene i Europa.
Nanna rykker over til samme team, efter at have kørt de sidste par år ved det Danske Team Sally Racing. Ved alle 12 timers løbene, skal der være 3 kørere, som gør at Martin og Nanna får følgeskab af indiske Prashanth Tharani i Mugello (Italien) i marts og af engelske Gary Coulson i Zandvoort (Holland). Begge to rutinerede racerkørere. Til resten af 12 og 24 timers løbene er de resterende kørere endnu ikke udpeget.
Nanna og Martin skal således deltage i følgende løb i løbet af året:
12H Series Mugello (Italien) den 13.-14. marts
12H Series Zandvoort (Holland) 29.-30. maj
24H Series Paul Richard (Frankrig) 10.-12. juli
24H Series Barcelona (Spanien) 04.-06. september
12H Series BRNO (Tjekkiet) 09.-10. oktober

Alle løb er nu en del af FIA (Fédération Internationale de l’Automobile) officielle program.

Bilen som teamet bruger, er en specialbygget SEAT LEON Supercopa som anvendes med enten 330, 350 eller 380 Hk, alt efter løbet, banen og de forhold som løbet byder på.

Allerede i starten af marts, nærmere betegnet 6. marts, tager Martin og Nanna til England for en hel dags træning på den traditionsrige Snetterton-bane lidt nord for London. Her skal de lige gøre klar til løbet som køres ugen efter og Nanna skal lige vænne de sig til den nye køreoplevelse i en SEAT frem for sin tidligere Renault Clio.

Alt dette kræver selvfølgelig en masse støtte fra sponsorer, i form af virksomheder og privatpersoner. Så Martin og Nanna er superglade for støtten fra sidste års sponsorer fra Dansk Metal, Herbalife samt de private investorer som støtter deres sport. Samtidigt vil også gerne byde velkommen til de sponsorer som vælger at støtte os i 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top