Tyveri blev afværget
Onsdag 18. februar kl. 19.40 forsøgte to gerningsmænd at begå et indbrud i en lejlighed på Gladsaxe Møllevej.

Den ene gerningsmand forsøgte at komme op på altanen, hvor han blev opdaget. Herefter stak han af sammen med den anden gerningsmand. De beskrives som: A. Mand, østeuropæisk af udseende, 20-30 år, 180 cm, spinkel kropsbygning, hvid hudfarve. Iført sort hue, mørkt tøj. B. Mand, 20-30 år, kraftig kropsbygning. Iført grøn vindjakke.

 

Anholdt for spirituskørsel i Søborg Torsdag 19. februar kl. 16.44 fik politiet en anmeldelse om mulig spirituskørsel og en politipatrulje bragte derfor personbilen til standsning på Hillerødmotorvejen. Føreren, en 65-årig mand fra Farum, blev skønnet påvirket af alkohol, anholdt og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han nægter sigtelsen. Spirituskørsel koster dyrt Bøden for førstegangs-spirituskørsel beregnes efter årsindtægten og promillens størrelse, oplyser Københavns Vestegns Politi. Tjener man f.eks. 250.000 kroner, koster kørsel med en promille på 0,51 første gang 5.000 kroner, mens en promille på 1 koster 10.000 kroner og 1,5 hele 15.000 kroner.   Promiller mellem 0,5 og 1,2 udløser altid en betinget frakendelse af kørekortet. Ved promiller over 1,2 mister man førerretten straks. Når frakendelsestiden er udløbet, skal man først gennemgå et særligt kursus om alkohol og trafik. Derefter kan man begynde at tage kørekort helt forfra. Promiller over 2 og gentagen spirituskørsel udløser fængselsstraf. Den kan gøres betinget mod en indtægtsbestemt bøde og afvikling af samfundstjeneste eller alkoholistbehandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top