Uhyrer ude i samfundet
Eventyrriddere-01-07-15.jpg
Normalt kan man se meget fantasifulde figurer på lærredet inde i Bibliografen, men i torsdags var folkene fra Eventyrridderne kommet op fra lokalerne i kælderen, og det fik mange til at spærre øjnene op. Foto: Kaj Bonne.
Eventyrridderne er populære

Alle mand og kvinder måtte af huse torsdag eftermiddag. Der er gået rygter ude i byen om Eventyrridderne, der spiller en masse rollespil rundt omkring. Iført yderst fantasifulde kostumer. Så Hvidovre Avis ville lave en historie om foretagendet, og TV Lorry kiggede også lige forbi, da det var lykkedes at tromme så mange sammen, at man helt usædvanligt kunne få alle de store dragter i brug.
-Helt usædvanligt har vi i januar været ude til langt flere børnefødselsdage end vi plejer, fortæller Daniel Benjamin Clausen, der er styrmanden bag Eventyrridderne.

Eventyrriddere-10-07-15
Foto: Kaj Bonne
Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk/#!home

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top