Ung Gladsaxe-talent i studiet hos Nikolaj Nørlund
guitartalent.jpg
Marius Bertelsen i midten har fået en helt usædvanlig chance for at komme videre med sin musikalske karriere. Foto: Privat.
Kosmodrom hjælper guitarist/sangskriver på vej

Marius Bertelsen på 16 år fra Søborg, har fået det unikke tilbud af Kosmodrom, at komme i Nikolaj Nørlunds musik-studie på Frederiksberg. Her skal Marius indspille nogle af sine sange, som han selv har skrevet.
Marius blev ”opdaget” da han varmede op for Is It Contagious på Pingvinen i efteråret. Han havde selv henvendt sig til Kosmodrom, for at høre om muligheden for at spille til en musiksession. Da han spillede på Pingvinen, var man ikke i tvivl om at her var der et talent, der ikke kan overses. Derfor besluttede Kosmodrom sig for at tilbyde ham, at få indspillet sit musik i Nikolaj Nørlunds studie – og betale for det hele.
Bedstemors gave
Når man spørger Marius, hvor han har sin interesse fra, så kan han fortælle at hans bedstemor spillede meget musik. Og at han har arvet hendes guitar og har haft den stående, ligeså længe han kan huske. Dog er det først inden for de seneste 2-3 år han har spillet seriøst. Han er selvlært, men kan udover at spille guitar også spille lidt bas og klaver til husbehov.
Marius går i 1. g på Gladsaxe Gymnasium og har selvfølgelig valgt musiklinjen.
Inspirationen og fremtiden
Marius har skrevet 4 numre, som han er i gang med at indspille i Nikolaj Nørlunds studie. Han har længe gerne ville spille sine egne numre, og igennem et eksperiment med musikken kom tonerne til ham. Det er først senere at ordene er kommet. Stilen er melankolsk singer-song-writer og inspirationen kommer blandt andet fra Ben Howard og The Tallest Man on Earth. Når man spørger ham hvorfor han ikke har meldt sig til et af de utallige talent-shows der findes lige nu, så er svaret meget klart: Jeg vil gerne være musiker. Og når man ser dem, der har været med i X-factor og lignende, så er der ikke rigtig nogen af dem, der er blevet til noget.

Marius regner med at lære rigtig meget af at være i et rigtigt studie – og vi glæder os alle sammen til at høre resultatet. En ting er sikkert, det er ikke sidste gang vi hører om Marius Bertelsen.

1 kommentar om “Ung Gladsaxe-talent i studiet hos Nikolaj Nørlund”

  1. Anders Augsburg siger:

    Jeg elsker dig mate, du er for vild <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top