annonce
Værebro skal være en del af Bagsværd
Social-Balance-03-07-15.jpg
TV-vært Clement Kjersgaard hjælper Jytte Jensen, formand for Gladsaxe almennyttige Boligselskab, og borgmester Karin Søjberg Holst med at åbne for mikrofonerne, så deltagerne i konferencen om Projekt Social Balance Værebro Park kunne høre, hvad der blev sagt. Foto: Kaj Bonne.
Konference om social balance i Værebro Park

Værebro Park er inde i en positiv cirkel i disse år, og der fokus på at fortsætte denne udvikling. Som en del af et større samarbejde med kommunerne Herlev og Ballerup afviklede Gladsaxe Kommune i fredags en konference i Herlev Medborgerhus. Temaet var Projekt Social Balance Værebro Park. På det seneste har netop dette boligområde været inde i en gunstig udvikling, som man fra kommunes side vil gøre alt for at fastholde og videreudvikle.
Konferencen havde en fra TV så kendte Clement Kjersgaard som konferencier. Og efter Jytte Jensen, formand for Gladsaxe almennyttige Boligselskab, og borgmester Karin Søjberg Holst (A) havde åbnet konferencen med deres visioner og ideer om udviklingen af Værebro Park, sparkede Clement gang i de visionære tanker ved at spørge til, hvor de så Værebro Park om ti år.
Både formand og borgmester håbede, at Værebro Park ville være at betragte som en del af Bagsværd og ikke som en enklave.
Karin Søjberg forklarede, at den geografiske placering bag en motorvej har gjort det svært at gøre bydelen til en del af Bagsværd. Hvis økonomien gav mulighed for at bygge en bro over motorvejen, så ville meget blive bedre: – Men det er vigtigt for mig at sige, at Værebro ikke betragtes som en del af udkants-Gladsaxe. Der er nyttehaver i Værebro, og vi har forvandlet pladsen til en strand. Værebro Park hænger bedre sammen i dag, og lyset skal skinne over Værebro Park til gavn for alle beboere.
En stribe kvalificerede oplægsholdere og eksperter gav deres bud på blandt andet ejerskab og styrkelse af naboskab. Efter paneldebat havde deltagerne på forhånd valgt at deltage i to workshops.
Ideen med konferencen var at sætte ord og billeder på udviklingen af Projekt Social Balance. Gennem dialog håber kommunen, at man vil blive endnu bedre til at løse udfordringerne i det store boligområde med næsten 2.300 indbyggere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top