Velbekomme
Nej tak, sagde et stort flertal af byrådet.

 

De vil ikke spise den samme mad, som kommunen serverer for de ældre medborgere i Gladsaxe. De vil meget hellere fortsætte med den hidtidige overdådige tre retters middag plus kaffe, før man starter på byrådsmøderne . Alt sammen betalt af kommunekassen. Så Liberal Alliances forslag blev stemt ned ved byrådsmødet sidste onsdag: 24 mod én. Jeg overværede selv debatten og hørte hvordan alle ordførere syntes, at det var et sympatisk forslag, men… Og så fulgte en lang stribe bortforklaringer. Eneste parti – ud over Liberal Alliance – som var lidt imødekommende, var Enhedslisten. Men da det kom til stykket, stemte også de imod. Det, som er godt nok til vores ældre medborgere, er altså ikke godt nok til byrådet – med en enkelt fornem undtagelse. Jeg siger velbekomme.

Frank Dahlgaard
Formand for Liberal Alliance i Gladsaxe
Søvej 29
2880 Bagsværd

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top