Vil byrådet ødelægge handelslivet i Gladsaxe?
Handelslivet i Gladsaxe er i krise. Mange butikker kæmper med faldende omsætning og butiksdøden truer. I både Bagsværd og Søborg er der masser af tomme butikslokaler, som ikke kan lejes ud, fordi der er for få kunder.

Det er derfor uforståeligt, at et flertal i byrådet vil svække handelslivet på hovedgaderne yderligere ved at tillade en butik midt i et boligområde kun 400 meter fra Søborg Hovedgade.

Det vil bare trække handel fra Søborg Hovedgade og svække handelslivet endnu mere. Der behøver ikke være butikker i alle boligområder. Det var der engang, men folk handlede der ikke, så de lukkede.

Frem for at svække handlen i vores handelscentre, burde byrådet gøre mere for at gøre vores hovedgader mere attraktive med mulighed for større butikker og forbedrede parkeringsmuligheder.

Vi skal samle vores handelsliv på hovedgaderne og ikke sprede det ud i alle villakvarterer, som borgmesteren tilsyneladende ønsker det.

At være nabo til et supermarked er ikke en ubetinget god oplevelse. Det skaber mere trafik på villaveje, som ikke er bygget til det. Der er i forvejen meget trafik på Maglegårds Allé. Og med et supermarked må vi forvente, at der vil komme endnu mere trafik til gene for naboerne.

Et Rema 1000 på Søborg Hovedgade vil være med til at trække endnu flere kunder og handel til Søborg.

Når først butiksdøden sætter ind på en handelsgade, kan det være svært at vende udviklingen. Byrådet burde derfor styrke handlen på vores hovedgader i stedet for at ødelægge den.

Henrik Sørensen
Konservativ folketingskandidat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top