annonce
500 glade fodbolddrenge
Gladsaxe-Cup-04-10-15.jpg
Koncentrationen lyste ud af drengene fra årgang 2007 under Gladsaxe/Din Tøjmand Cup i Gladsaxe Sportshal. Niveauet var højt, da Tottis drenge (Vanløse IF) i de hvide dragter mødte Gladsaxe-Hero i en af de indledende kampe. Foto: Kaj Bonne.
Stor tilslutning til VB 1968s indendørsstævne

Pokaler skal der til. Det synes de i VB 1968. Medaljerne har det med at blive smidt ned i skuffen, men pokalen står fremme på hylden. Og det var netop pokaler, som den tidligere AB-stjerneangriber Mohamed Zidan overrakte lørdag aften i Gladsaxe Sportshal, da vinderne i Værebro Boldklubs enorme indendørs fodboldstævne Gladsaxe/Din Tøjmand Cup var fundet efter hundredvis af fodboldkampe for de syv- til ti-årige knægte. Klubbens næstformand Jan Sørensen bistået af ungdomsformand Helle Sørensen sørgede for, at der var styr på ”sølvtøjet”.
– Vi havde deltagelse af 73 hold à syv spillere, så der skal noget af en organisation til at få det hele til at klappe. Heldigvis har fået 25 hjælpere udefra – mange af dem fra vores naboklub AB. Og det er glædeligt, at de lokale klubber AB, Tofteparken og Gladsaxe-Hero stillede op, ligesom nogle af landets bedste spillere fra KB og Brøndby var med i U9-rækken. En række af vores ældste ungdomsspillere hjalp os med at være dommere. Det styrker disse teenagere, at de får et ansvar og kan fortælle: – Nu er det mig, der bestemmer, for jeg er dommer, fortæller Jørgen Franck.

500 glade fodbolddrenge
Den tidligere egyptiske landsholdsspiller og Superliga-stjerne Mohamed Zidan var en
populær pokaloverrækker. Han skrev autografer og blev fotograferet sammen med
mange unge fodboldtalenter. Her står han sammen med Brøndbys vindende U9-hold og deres træner.
Foto: Privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top