AB Gladsaxe skævt fra start
Ingen mål og ingen point

Striden i bunden af 1. division i fodbold er intens. Roskilde er kommet i gang, og det sætter de øvrige hold under pres. Og AB Gladsaxe har indtil nu ikke været i stand til at leve op til den fornemme afslutningen på efteråret med fire sejre i streg.
Forårspremieren mod AGF blev tabt 0-1 på et staffespark, og i fredags gik det endnu værre med 0-3 ude mod topholdet fra Viborg. AB Gladsaxe havde svært ved at komme til fadet i den kamp, hvor det ikke blev bedre af at Nicolai Høgh fra centerforsvaret gik ud i pausen med en skade.
AB Gladsaxes næste kamp er 2. april mod naboerne fra Brønshøj i Tingbjerg. Brønshøj er bundhold, og med en sejr til AB Gladsaxe ser det godt ud – i hvert fald en uges tid, når AC Horsens kommer på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top