annonce
AB-ledere hædret med æresemblem
abere.jpg
Her er et udsnit af AB Gladsaxes æresmedlemmer ved generalforsamlingen på klubbens anlæg i Bagsværd. Foto: Privat.
Guldnål til Tom Moeslund og Bent Rossen

I forbindelse med generalforsamlingen i idrætsklubben, AB Gladsaxe, blev de to tidligere bestyrelsesmedlemmer, Bent Rossen og Tom Moeslund, hædret med klubbens guldnål og medfølgende æresmedlemsskab af den hæderkronede forening.
Tom Moeslund har været en dygtig formand i klubben, ligesom han tidligere var ungdomstræner for diverse årgange i en årrække, mens Bent Rossen, var cricketformand, træner for kvindeholdet, førsteholdsspiller samt også på cricketlandsholdet, som en dygtig wicketkeeper. Desuden har han gennem en årrække været en afholdt sekretær i bestyrelsen, og det er givetvis et tab for klubbens bestyrelse, at de to trofaste medlemmer forlader deres respektive udvalgsposter.
– Jeg er meget beæret over denne udnævnelse, siger Bent Rossen. Det er en fornem hæder, og det største man kan opnå i klubben, som jeg har været medlem af i over 50 år. Det var med en sitrende stolthed at jeg fik guldnålen overrakt af den nuværende cricketformand, Mikkel Grøn.
Det er stort arbejde forud i alle afdelinger i klubben, der netop har fejret 125 års jubilæum. Det betød store økonomiske udgifter for hele klubben til at fejre dette jubilæum, og betyder formentligt at livremmen skal spændes ind i den kommende sæson, hvor det er den dygtig forretningsmand, Ulrik Rasch, som skal sidde for bordenden som hovedformand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top