Børnene havde fat i stavene
Floorball-03-11-15.jpg
Der blev gået op i floorball med liv og sjæl, da 3.klasserne spillede i Gladsaxe Sportshal i tirsdag. Her ses pigerne fra Gladsaxe Skole og Vadgård Skole. Foto: Kaj Bonne.
Stor deltagelse i floorballstævne i Sportshallen

I sidste uge var der gang i den i tre dage i Gladsaxe Sportshal, hvor flere hundrede skoleelever fra kommunens 1., 2. og 3. klasse spillede floorball i 10 koncentrerede timer fordelt over tre dage.
Sportsudvalget under kommunen stod for afviklingen af stævnet, der en del af ”Gladsaxe i bevægelse”, som går ud på at skabe mere fysisk aktivitet i hverdagen hos børn og unge.
Floorball er vel nærmest at betegne som en slags ishockey på træguld eller indendørs hockey. I den tillempede form i Gladsaxe Sportshal blev der spillet på tre hockeybaner med bander. Hvert hold havde fire spillere på banen samtidig.
– Engagementet var stort blandt børnene. De havde sjov og glæde og dyrkede fællesskabet. Det var fornøjeligt for dem at møde børn fra andre skoler, ligesom lærere og pædagoger kunne mødes på tværs, siger Guy Rubaudo, pædagogisk konsulent i Gladsaxe Kommune.

Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top