Bordtennisspillere får flot udbytte af træning
Bordtennis-02-13-15.jpg
De seks drenge får trænet en bunke, og så hygger de sig også sammen socialt, så det er ekstra sjovt at gå til bordtennis. Foto: Kaj Bonne.
Nu kommer titlerne til Gladsaxe

Tusindvis og atter tusindvis af gentagelser er vejen frem, hvis man vil man have styr på de basale og meget vigtige ting inden for sportens verden. Sidder de først på rygraden, er meget vundet.
Det har en god håndfuld drenge fra Gladsaxe Bordtennisklub netop bevist ved at vinde deres holdturneringer.
Puslingene tog til Virum og vandt, og drengene vandt på hjemmebane i Gladsaxe i drenge B-rækken. Over modstandere der kommer fra langt mere traditionsrige klubber.
Gladsaxe Bordtennisklub er rykket fra den gamle Gladsaxe Skole på Tobaksvejen til nye lokaler i foyeren under den gamle tribune på Gladsaxe Stadion – og det har hjulpet. Nu kommer mesterskaber og titler til klubben, der vil stå godt rustet, hvis de kan få drengene til at holde ved.
-Nu kan vi nærmest komme og gå som vi vil. Der står otte borde klar, så vi har gode muligheder for at få trænet rigtig. Personalet på stadion er bare så hjælpsomme, og bordene kan stå fremme på nær de dage, hvos AB Gladsaxe spiller hjemmekampe. Så ruller vi lige bordene væk, siger træner Lars Høgsberg.
Drengene træner to gange om ugen, mens de fem-seks piger foreløbig kun kommer om tirsdagen. Hos puslingene var det Daniel Basco Jacobsen, Sofus K. Andreasen og Lukas G. Smedegaard, der sørgede for titlen, mens det hos drengene var Filip Basco Jacobsen, Mak Mandy Hing og Jacob Østergaard, der triumferede. Daniel vandt undervejs alle sine 40 kampe, mens Filip ”nøjedes” med 39 ud af 40 mulige sejre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top