annonce
Brætspil for alle aldre
Brætspil-02-10-15.jpg
Voksne og børn nød at spille brætspil på Gladsaxe Hovedbibliotek. Brætspilsfestivalen var et nyt initiativ. Arrangementet vil blive gentaget næste år. Foto: Kaj Bonne.
Succesrigt fremmøde til ny brætspilsfestival

Bibliotekarerne Martin W. Hansen, Jeppe Thorsen, Tobias Enevoldsen og Martin V. Hansen havde travlt i lørdags. Og det havde de det fint med. For på Gladsaxe Hovedbibliotek var der for første gang indkaldt til brætspilsfestival.

Arrangørerne havde stillet stribevis af nye, interessante spil frem. Spil som kan spilles af børn fra fem år og opefter – og særligt spil, der henvender sig til flere end to spillere.

– Vi har ønsket at skubbe lidt nyt ind hos folk. Vores fornemmelse er, at mange nye brætspil vinder frem i disse år. Interessen for at være fælles om noget er stigende, og det behøver ikke være med computer eller telefoner. Trenden er, at familien samles om et fælles spil. Interaktionen giver nogle gode stunder, siger Martin W. Hansen.

På forhånd var arrangørerne spændte på, hvor mange der ville dukke op, eftersom forhåndstilmelding ikke var nødvendig. Mange Gladsaxe-borgere – børn, teenagere og voksne – mødte frem til festivalen. Så mange så de fire mandlige bibliotekarer allerede er ret sikre på, at brætspilsfestivalen gentages i 2016.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top