annonce
Byrådet – absurd teater
Hvordan kan Byrådet få sig selv til at godkende noget, de ikke kan overskue?

Det oplevede jeg som måbende tilskuer ved det seneste byrådsmøde: Først redegør formanden for Skoleudvalget, den radikale Claus Wachmannn, for en kvalitetsrapport for skolerne i Gladsaxe. Den fremhæver, at elevernes faglige resultater i dansk og matematik ligger over landsgennemsnittet. Derpå indstiller han til byrådet, at man godkender rapporten. Så tager Liberal Alliances Just Pedersen imidlertid ordet. Han påpeger, at hvis man tager de socio-økonomiske forhold i betragtning, så ser det ifølge rapporten ud til, at skolebørnene i Gladsaxe ikke ligger over landsgennemsnittet. Altså: Børn i Gladsaxe har bedre opbakning fra deres familie end de fleste skolebørn i Danmark, og dét bør der tages højde for. Gør man det, ser det ifølge rapporten ikke så godt ud i Gladsaxe. Skoleudvalgets formand svarer hertil, at det kan han ikke overskue eller svare på, men han skal sørge for, at der vil tilgå Just Pedersen et skriftligt svar senere…
Så skulle man jo tro, at byrådet valgte at udskyde sin godkendelse af rapporten indtil det var klarlagt, hvad rapporten egentlig siger om eleverne i Gladsaxe. Men nej, Byrådet skrider straks til afstemning, og 24 af de 25 byrådsmedlemmer godkender rapporten! Absurd teater.

Frank Dahlgaard
Formand for Liberal Alliance
i Gladsaxe
Søvej 29
2880 Bagsværd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top