Eksproprieringssag sendt til hjørne
Ejeren af Laurentsvej fik medhold da han protesterede

Gladsaxe Kommunes plan om at lave en vendeplads på grunden Laurentsvej 34 i Bagsværd er foreløbig sendt til hjørne.
Ejeren har via sin advokat protesteret over afgørelsen, og nu skal sagen gå rettens vej – og det kan nok ende med et blive en langstrakt affære.
Retten i Glostrup afsagde i onsdags kendelse om, at Gladsaxe Kommune ikke må gå i gang med at rive et hus ned i en sag om ekspropriation i forbindelse med en trafiksanering, før retten har afsagt endelig dom i den sag, som ejeren af det pågældende hus på Laurentsvej i Bagsværd har anlagt mod Gladsaxe Kommune.
Det betyder ikke, at retten har taget stilling til, hvorvidt Gladsaxe Kommune må gennemføre en ekspropriation og rive huset ned, men blot at Gladsaxe Kommunes trafiksaneringsprojekt er sat på pause, indtil retten har afgjort sagen endeligt.
Når trafiksaneringen er sat på pause, er det fordi retten har vurderet, at det har større konsekvenser for ejeren af ejendommen, hvis den bliver revet ned før sagen er afgjort af retten, end det har for Gladsaxe Kommune, hvis trafiksaneringprojektet på Laurentsvej bliver forsinket, står der i en pressemeddelelse fra Gladsaxe Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top