- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

En ægte konditorkage

Bakkegårdens café var for en dag omdannet til konditori. Stemningen mindede om, hvad sikkert mange erindrer fra besøg hos konditoren. Der var pyntet om med hvide duge, og i glasmontren kunne beboere og gæster selv vælge, hvilken af de lækre kager de allerhelst ville have til kaffen, theen eller den varme kakao. Bordene var dækket med Mågestel, Løvfald, Frijsenborg eller Erantis.
– Interessen for vores første konditordag har været overvældende. Og det bliver noget, som vi vil arrangere hver anden måned. Vi gik og snakkede om, at vi ind imellem burde lave et arrangement, når cafeen var lukket, og så var tanken om en kagedag født, fortæller Vicky Hansen, ernæringsassistent på Bakkegården.
Alle personalegrupper på Bakkegården bakkede om ideen, så det tværfaglige samarbejde kom til fuld udfoldelse blandt køkken-, rengørings- og plejeassistenter.
Beboerne havde mulighed for at invitere gæster, og mens de dejlige flødeskumskager blev spist gik snakken lystigt henover de flotte, klassiske kopper og tallerkener.
Hvis der skulle findes læsere af Gladsaxe Bladet, der ikke længere anvender de ovennævnte kaffestel, så modtager Bakkegården meget gerne donationer. Henvendelse skal rettes til Bakkegårdens køkken på telefon 39 57 44 47.