En ny i SFs bestyrelse
sf.jpg
Signe Ejersbo blev nyt medlem af bestyrelsen, da SF holdt generalforsamling. Hun er i forvejen partiforeningens webmaster

Kassereren Erik Andersen blev genvalgt med applaus, ligesom der var genvalg til Thomas Monberg og suppleanterne Dorthe W. Müller og Carsten Sveigaard og Dorthe Wichmand Müller.
Årets valg til bestyrelsen gør at følgende nu sidder i bestyrelsen: Formand Poul Reher Jensen, Kassere Erik Andersen, bestyrelsesmedlemmerne Thomas Monberg, Signe Ejersbo, Kirsten Knudsen, og suppleanterne Carsten Sveigaard og Dorthe Wichmand Müller.
Folketingskandidat og 1.Viceborgmester Serdal Benli fortalte om den seneste tids terrordebat, og om hvordan hele det sociale element mangler. Også jagten på kontanthjælpsmodtagere og det generelle pres på alm. børnefamilier var blandt emnerne. Der var bred enighed om, at radikalisering ikke kun kan løses ved hårdere straffe og overvågning, men at der også skal sættes ind socialt. Serdal Benli er også fortaler for en officiel dansk Imam-uddannelse. På generalforsamlingen blev der valgt en kommunalgruppe med 8 medlemmer. Gruppen arbejder sammen med og rådgiver SFs byrådsmedlemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top