Enhedslisten støtter de handlende
I Gladsaxe Bladet fremstår det i artiklerne om Rema 1000 på Gladsaxevej, som om de lokale forretningsdrivende på Søborg Hovedgade kun har de konservative at støtte sig til.

Enhedslistens byrådsgruppe kan de dog også regne med.

Vi har altid støttet det lokale forretningsliv og f.eks. gået imod diverse centerplaner både til fordel for de lokaler butikker og til fordel for de af vores medborgere, der ikke er så mobile.

I den aktuelle sag om et Rema 1000 på Gladsaxevej 88 har vi sagt ja til at der skal være en lokalbutik der kan understøtte de mange ældre medborgere der bor mellem Mars Alle og Mosevej syd for Gladsaxevej. Derfor har vi også foreslået et maksimum for parkeringspladser, hvilket ikke er imødekommet. Desuden har vi hørt meget på hvad naboerne syntes, og de er kommet en del i møde af forvaltningen.

Det ændrer ikke ved, at en forretning på 1000 kvadratmeter med et ikke øvre fastsat antal parkeringspladser selvfølgelig er en trussel over for dagligvarebutikkerne blot 450 meter væk på Søborg Hovedgade. En forretningsgade, det er af stor værdi for Gladsaxe at holde ikke blot i live, men meget i live!

Derfor stemmer Enhedslisten nej til projektet med mindre det bliver til en reel lokalbutik på Gladsaxevej og ikke en “gøgeunge”, der skaber uhensigtsmæssig ubalance i området.

Flemming Holst
For Enhedslistens
byrådsgruppe

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top