Fakkeltog skal laves til folkefest
Handelsforeningen i Søborg har bestilt faklerne

– Hov, der kom en til, sagde Niels Nebeling, formand for Handelsforeningen for Søborg og Omegn. En borger kom med et nej til “lokalplan 223 for Gladsaxevej 88”. Handelsforeningen indsamler underskrifter imod etableringen af REMA 1000 på hjørnet af Gladsaxevej og Maglegårds Allé.

– Vi har allerede passeret 500 underskrifter. Vi havde 488 søndag aften, men her til morgen sad fem underskrifter i døren, og der kom otte med posten. Hov…, sagde formanden, da han fik endnu en underskrift.

– Nu kan vi lige så godt gøre det til en folkefest, når vi går i fakkeltog til byrådsmødet den 11. marts. Foreløbig har vi da bestilt faklerne, slutter Niels Nebeling.

 

1 kommentar om “Fakkeltog skal laves til folkefest”

 1. Hans Henrik Jensen siger:

  Wauw og fantastisk! – vi kan mobilisere en folkelig opbakning mod kommunal vanetænkning- det er nok imod lukning af medborgerhuset? imod bygning af endnu flere høje beton-og-glas klodser på Hovedgaden? eller imod endnu flere lyskurver, hvor der ikke er reelt behov?
  Øh nej – det var så imod en Rema1000 til erstatning for en allerede halvt nedlagt benzintank – engang et værksted og servicestation – i et område, som ellers ikke har mange dagligvarer lige indenfor gå afstand.
  Skal jeg forstå modstanden som andet end brødnid “- der er allerede for mange dagligvarebutikker – vi vil ikke have mere konkurrence”?
  Elller som “- ikke her, det giver gener for mig, når leverandører og kunder kommer og går”?

  Vi har tidligere haft bagere, grønthandlere og købmænd omkring Gladsaxevej og Maglegårds Alle og de er lukket pga. vores indkøbsvaner – hvis Rema1000 kan få handel tilbage i lokalområdet har det min fulde opbakning!

  Jeg foreslår at Niels Nebeling indkøber en god portion tudekiks til fakkeltoget og håber for en gangs skyld, at den folkelige opstand som vanligt overhøres af kommunens altid bedrevidende politikere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top