Festlig åbning af Dagli Brugsen
Brugsen-Mørkhøj-05-12-15.jpg
Kaffestuen var et hit med det samme. Her kan man mødes og høre om det seneste i området. Foto: Kaj Bonne.
Publikum myldrede til den nyrenoverede butik i Mørkhøj

Efter endt ombygning kunne Dagli Brugsen i Mørkhøj i lørdags med borgmester Karin Søjberg Holst som hovedtaler slå dørene op til en nyrenoveret butik og et helt nyt koncept for Dagli Brugsen.
Karin Søjberg Holst nævnte i sin tale bl.a., hvor vigtigt det er at bevare de lokale butikker i boligområder som Mørkhøj, som en vigtig del af det lokale miljø og ikke mindst til gavn for blandt andet den ældre del af borgerne, ligesom det er vigtigt at have gode skoler – og daginstitutioner – er det også vigtigt at bevare det lokale forretningsliv.
Der var afgjort stor tilfredshed hos kunderne med det nye koncept og butikkens indretning. Ikke mindst den ny dagligstue, hvor man kan sætte sig ind og nyde en kop kaffe, som kan købes i den dertil opstillede kaffeautomat, gjorde et positiv indtryk.
Uddeler Tanas Radevski glædede sig over den nye butik og takkede kunderne for den positive måde, de havde accepteret de gener, som ombygningen havde forvoldt, og glædede sig til at møde dem i en ny og topmoderne butik fremover, og nævnte Dagli Brugsens ny Look omkring skiltning udvendig, som er med til at signalere, at her befinder sig en ny og spændende dagligvare butik.
Der udover var der i løbet af dagen forskellig uddeling af roser til kunderne samt bamser og balloner og andet godt. Og ikke mindst Aben, som de mindste var meget glade for.
Alt i alt en flot dag for den nye butik og ikke mindst dens personale, som har arbejdet i døgndrift for at blive færdig til tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top