Fin skalp til Bagsværd
GVIs reserver besejret 2-1

Det er altid tilfredsstillende at besejre et hold fra en række bedre end man selv spiller i. Og det oplevede Bagsværds serie 2-hold, da serie 1-holdet fra Gentofte-Vangede blev slået 2-1.
GVIs serie 1 hold blev ledet af Bagsværds tidligere træner Keld Svendsen. Det blev i 1. halvleg en velspillet træningskamp, hvor de to hold forsøgte sig med kombinationsspil langs græsset. GVI kom foran 1-0 på et hjørnespark, hvor Bagsværds forsvarer ikke fik fulgt med sin mand. Daniel Schou Andersen fik udlignet til 1-1 -1. halvlegs resultat.
2. halvleg blev en typisk træningskamp præget af mange udskiftninger og ændringer især på Bagsværds hold. Bagsværd fik dog til sidst sejren på 2-1, da der blev begået straffespark på Bagsværds defensive midtbanespiller Rasmus Kæde Lohmann. Bagsværds Rasmus ”Ralle” Rasmussen omsatte sikkert straffesparket til 2 1.
-Vi synes, at vi efterhånden er kommet rigtigt tæt på de 11, som skal starte forårets første turneringskamp 11. april, siger træner Flemming Bockelund.
– Holdet der mødte GVI, kan vi yderligere forstærke på et par pladser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top