Gang i symaskinerne
al-sybillede.jpg
Mange mødre giver et nap med til glæde for børnene – og såmænd også for sig selv, for det er sjovt at være en del af fællesskabet både i sy-lokalet og til opvisningerne. Foto: Privat
Mødre bruger frisøndage på kostumesyning

Det er børnene, der danser. Men det er mødrene, der sørger for at de kan optræde i farvestrålende og fantasirige kostumer.
Sådan er det, når de mange hold fra AL-dans skal optræde
I weekenden er der stort danseshow i Farum Arena med tusindvis af deltagere, og så gælder det om at markere sig.
Den sidste weekend inden det går løs med Danmarks største danseshow i Farum Arena, er de flittige mødre, der syer dragterne til deres børns show, ved at lægge sidste hånd på kostumerne. Forældrene gik i gang med at sy dragterne i januar, og der er lagt mange kræfter i både dragterne og dansen.
At have børn, der danser på et af de 17 konkurrencehold hos AL-dans, giver også forældrene sved på panden. Der skal sys dragter til det store danseshow og derfor møder en hel flok forældre troligt op hos AL-dans på Søborg Torv hver søndag i et par måneder, hvor de kan sy dragterne og få dem tilpasset på børnene. Og alle forældrene på konkurrenceholdene bidrager med enten at sy, klippe, lime – eller hente kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top