annonce
Gladsaxe-Hero har fået en ny bestyrelse
Generalforsamlingen i Gladsaxe-Hero var fredelig, men der var en stor udskiftning på bestyrelsesposterne. Per Sundberg er ny formand, og Thomas Kragh blev ny ungdomsformand.

I nær fremtid vil fokus være rettet mod at fastholde den positive økonomi, men bestyrelsen vil arbejde hårdt for at skabe vækst. En målsætning for klubben er vækst i alle rækker både med antallet af hold og sportslig rangering.
– Et fremtidigt mål for vores klub er at vokse med 100 nye medlemmer i løbet af to år. For at dette kan realiseres skal fokus være at skaffe yderlige midler til uddannelse af trænere i ungdomsrækkerne, at skaffe flere ressourcer til den daglige drift, at sikre den daglige positive samarbejde med administrationen og at et bredt samarbejde med vores naboklubber styrkes, siger formand Per Sundberg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top