Jeppe Bruus genvalgt
sosser.jpg
Bestyrelsen rummer både unge og ældre. Foto: Privat.
Socialdemokraterne gør klar til folketingsvalg

Det blev et tilløbsstykke, da socialdemokraterne sidste mandag afholdte generalforsamling i Rådhuskælderen. Der var genvalg til kredsformand Peter Nellemann, mens Jakob Koed blev nyvalgt til Kredsbestyrelsen, som yngste mand. Den mangeårige kredskasser, Tommy Olsen takkede af efter mange års trofast partiarbejde og modtog store roser. Folketingsmedlem, Jeppe Bruus, blev genvalgt som kredsens folketingskandidat. Bruus takkede for den flotte støtte, også til den valgkamp, som allerede er synlig på gaderne over alt i kommunen, hvor socialdemokraterne er på gaden flere gange om ugen. Bruus glædede sig til den kommende valgkamp, der kommer til at handle om flere job på ordentlige løn og arbejdsvilkår, bedre vilkår for offentligt ansatte og fokus på velfærd for børn, unge og ældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top