Jernnæven frem i Høje Gladsaxe
Familier risikerer at blive sat ud

Nok er nok. Kan unge mennesker ikke finde ud af at opføre sig ordentligt, men laver kriminalitet eller terroriserer omgivelserne, så kan det ende med at hele familien bliver sat ud.
Boligselskaberne i Høje Gladsaxe gør nu fælles front mod en bestemt gruppe unge, som man har et særdeles godt kendskab til. Og første skridt er taget.
-Vi fik identificeret en række af de unge, og så blev der sendt breve ud til deres familier med besked om, hvilke konsekvenser den uheldige opførsel kunne få, hvis der ikke rettes op på tingene, siger Michael Gravengaard, der er formand for FSB i Høje Gladsaxe.
-Vi har regler, der siger, at hvis et medlem begår kriminalitet i nærområdet, kan det medføre opsigelse af lejemålet. Og det gælder hele familien. De samme regler gør det svært at få en ny/anden bolig i Gladsaxe kommune, siger Michael Gravengaard.
Der har senest været et eksempel på gerningsmænd, der blev taget på fersk gerning –eller rettere blev video-optaget – da de begik et indbrud.
-Men det er en langstrakt proces at komme igennem med sådan en sag, der selvfølgelig skal følge den slagne vej i retssystemet, siger Michael Gravengaard.
Han opfordrer forældrene til at få mere hold i hanke med de unges gøren og laden.
-Ingen ønsker dårligt for sine egne. Derfor er det vigtigt, at alle ved, hvordan man fører sig i den store verden til glæde for sig selv og sine omgivelser.
Boligselskaberne har talt om at have et vagtselskab i bebyggelsen. Man vil også have hele Høje Gladsaxe godkendt som et samlet boligområde, så der kan udveksles udlejningsinformationer mellem de forskellige boligselskaber.

1 kommentar om “Jernnæven frem i Høje Gladsaxe”

  1. Jørgen Franck siger:

    Bliver dem der bliver smidt ud af Høje Gladsaxe så indlogeret i Værebro Park, ligesom dem der blev smidt ud af Værebro Park efterfølgende blev indlogeret i Høje Gladsaxe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top