Kvickly Buddinge er bare størst
Kvickly-04-12-151.jpg
Butiksrådet og dirigent Jens Lindblom kunne fra podiet i Gladsaxe Gymnasiums kantine skue ud over menneskehavet på Kvicklys årsmøde, der har udviklet sig til en folkefest af de helt store. Foto: Kaj Bonne.
Varehuset har flest medlemmer i Danmark

I 2014 havde Kvickly Buddinge en fremgang på 1.207 medlemmer. I alt har Buddinge-afdelingen 18.725 personer med medlemskort. Det gør varehuset på Buddingevej til landets klart største Kvickly. Buddinge-afdelingen har hele 4.000 medlemmer ned til nr. 2. Alene flytningen fra rundkørslen til stationen har skabt fornyet dynamik og vækst. Det har på alle måder været et fremragende 2014. Det kom såvel butiksrådsformand Peder Merrild som varehuschef Kenneth Mattsson ind på under aflæggelsen af deres beretninger, der blev modtaget med applaus fra de 475 tilmeldte medlemmer til årsmødet på Gladsaxe Gymnasium i torsdags.
Peder Merrild gav tilhørerne de væsentlige nyheder fra Coop-koncernen, hvor især bankdrift og fortsat fokus på medlemsfordele har været med til at løfte nøgletallene.
Merrild fortalte også om et travlt år for varehuset i Buddinge. Omlægningen har krævet mange kræfter, men personalet fik ros for deres gode måde at tackle udfordringerne på.
Butiksrådsformanden kom også ind på de mange aktiviteter, som butikken – som varehuset beskedent kaldes – havde gang i sidste år. Der var vinsmagning, vinmesse, juleafslutning, smagsprøvedage. Formand Merrild kun glæde forsamlingen med, at også i 2015 vil disse populære tiltag blive afholdt.
Efter 16 år i butiksrådet valgte Aase Christensen at trække sig fra bestyrelsesarbejdet. I stedet blev Birgitte Rasmussen valgt af forsamlingen.
Årsmødet har efterhånden udviklet sig til en folkefest. Pokal Classic langedes over disken, og der var vin og vand og platter til alle. Underholdningen inden spisningen tog den glade spillemand og Kim Larsen-kopisten Lune Carlsen sig af. Sammen med sin medguitarist Niels Poulsen fik han publikum til at byde ind på klassiske Gasolin- og Larsen-sange. Lune Carlsen var fyldt med godt humør: – Nå, øl drikker I ikke mange af. Det er vist mest sodavand, så kan I sove Brugsen ud i morgen!”
Efter spisning og snak ved bordene fik alle deltagere en billet, så de ved næste indkøb kan hente en pose ”Blå Cirkel” i varehuset.

Kvickly 17 12-15
Lune Carlsen ligner, synger og åbner munden som Kim Larsen. Mange af deltagerne på årsmødet syntes, at kopien var bedre end originalen.
Foto: Kaj Bonne.

1 kommentar om “Kvickly Buddinge er bare størst”

  1. Det er vildt fantastisk, at det kører så godt i Kvickly Buddinge i hjertet af Gladsaxe. Kenneth Mattsson er en supergod fyr!

    Kvickly Buddinge blandet meget andet sponsor for kollegiefodbold, som det fremgår på http://www.kollegiefodbold.dk, hvor vi nu har fået et lille fint Kvickly Buddinge logo op nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top