annonce
’Løb med’ løbetilbuddet flyttes til Bagsværd Stadion
Efter fire år på den store parkeringsplads ved Gladsaxe Svømmehal, rykker Gladsaxe Kommunes og Bagsværd Atletik Clubs løbetilbud til Bagsværd Stadion.

Flere hundrede Gladsaxe borgere har gennem de sidste fire år meldt sig til at lære at løbe med ’Løb med’, som er et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune og Bagsværd Atletik Club og DGI.
Langt de fleste har gennemført forløbene. En del fortsætter på egen hånd, og nogle løber sammen med venner, arbejdskolleger eller med nogle, som de har mødt gennem ’Løb med’. Der er endda nogle, der stadig mødes hver onsdag kl. 17.30 ved den store flagstang ved Gladsaxe Svømmehal, hvor det hele startede. Det vil de fortsætte med, men der vil ikke længere være instruktion.
Løbetilbuddet bliver nu ført videre i Bagsværd Atletik Club med særligt fokus på alle, der ikke har løbet før, og træningen er derfor tilrettelagt på to niveauer. Der er dygtige trænere fra klubben, så alle får god instruktion. Det er nu også muligt at løbe med to gange om ugen.
Tilbuddet i foråret gives til de uøvede og let trænede i et ti-ugers forløb. Det koster 200 kroner at deltage, og tilmeldingen skal ske på www.Bagsvaerd-atletik.dk. Løbetræningen finder sted på Bagsværd Stadion. Forårets tilbud starter mandag 20. april, og der er sidste løbegang torsdag 25. juni 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top