annonce
Maraton i poolen
svøm.jpg
William Matras og hans to svømmekammerater er klar til at knokle for en god sag. Foto: Privat
Tre svømmere klar til 844 bassinlængder

De kunne have brugt påskeferien på at fjere den på divaneseren. Men tre teenagere vil på lørdag svømme maratondistancen 42.195 meter. Det vil tage 10-11 timer, og der skal nok bruges 8.000-9.000 kalorier.
William Matras fra Gladsaxe Svømmeklub (GSC), Johan Müller fra Triton Ballerup og Anna Brandt fra Lyngby vil svømme for at skaffe penge til Børnecancerfonden.
Der skal svømmes i East Kilbride badet i Ballerup.
17-årige William Matras har de sidste 9 år har været en del af GSC’s konkurrence hold. I dag svømmer han på GSCs Elite-hold, hvor han træner 9 gange om ugen. William er langdistancesvømmer, så da hans svømmekammerat, Johan Müller, kom med udfordringen om at svømme et maraton, var William klar med det samme.
– Når det begynder at gøre ondt, vil jeg tænke på hvad jeg svømmer for, og det vil helt sikkert hjælpe mig med at fortsætte. Der er ingen tvivl om at det vil bliver rigtig hårdt, men det bliver også fedt at prøve kræfter med noget så vildt som et maraton i vand, siger William.
Forældre er sat til at tælle baner, der er købt specielle energibarer og sager ind til selve dagen. Der er lavet T-shirts med sponsornavne på, til de forældre der skal tælle alle deres mange baner (844 baner) og der er sponsorer der har doneret sandwichs og drikkelse til både svømmere og medvirkende. Bedst af alt er de penge vi har fået sponsoreret til Børnecancerfonden. Ind til videre er vi sponsoreret af Bolind A/S, Kvickly Buddinge, Sportigan København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top