annonce
Med faget i fokus
Bystrup-12-15.jpg
Abby Pate (tv.) og Grethe Bystrup har 10 års jubilæum som kompagnoner i salonen på Søborg Hovedgade 83. Foto: Kaj Bonne.
Bystrup fejrer 10 år på samme adresse i Søborg

Frisørsalonen og skønhedsklinikken Bystrup har ligget i de store lyse lokaler på Søborg Hovedgade 83 i 10 år. Det er lidt af en milepæl for frisørerne Grethe Bystrup og Abby Pate, der begge sætter fagligheden over alt andet.
– Vi er stolte af, at vi er uddannede frisører. Vi bruger organiseret arbejdskraft, og alle vore frisører har gennemgået den fire-årige frisøruddannelse, fortæller kompagnonerne Grethe Bystrup og Abby Pate.
Oprindelig var Abby Pate frisørelev hos Grethe Bystrup, da hun lå på 1. sal længere nede af hovedgaden, men for ti år siden besluttede de to frisører at drive forretning sammen i nye lokaler: – Vi har formentlig den bedste placering overhovedet på Søborg Hovedgade.
Bystrup tilbyder mange forskellige serviceydelser. Inden for hårplejen er der reelt ingen grænser: føn, permanent, styling, coloration og opsætning. Hårfjerning, øjenbryn og -vipper klares også, ligesom man kan bestille en hårkur med hovedbundsmassage. I forretningen er der specialister til hudpleje, fodbehandling, manicure og massage:
– Hele familier kommer hos os, og blandt dem også en del mænd. Det skal helst være en oplevelse at komme hos os, så vi gør meget ud af, at folk føler sig godt tilpas.
I alt syv personer arbejder i salonen. Bystrup har et fast stabilt personale, så genkendeligheden er stor hos de mange trofaste kunder. En del har fulgt Grethe Bystrup gennem snart alle 25 år i Søborg: – Til august har jeg 25 års jubilæum, og Abby startede hos mig som elev for 20 år siden, siger Grethe Bystrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top