Millionregning til kommunen
Affald-01-14-15.jpg
Vejformand Kim Sørensen og hans folk har rigeligt at se til med at få fjernet jord og byggematerialer. Ole Skrald er i gang med at læsse jorden på lastbilen. Foto: Kaj Bonne.
Formanden for trafik- og teknikudvalget udlover dusør af egen lomme

Gladsaxe Kommunen påføres en udgift på ca. en million kroner om året, når der dumpes jord og byggeaffald på veje og stræder og i skovarealer. Jorden og materialerne skal køres bort, og det løber op i det syvcifrede beløb.
Senest er der tre gange i løbet af den seneste måned dumpet jord og affald på Sydmarken.
-Jeg gik til kommunen for at høre, om vi måtte udsætte en dusør, så vi på den måde måske kunne få fat i gerningsmændene, der i den grad forurener. Men det er der ikke lovhjemmel for, så nu har jeg besluttet mig for at betale af egen lomme. Folk, der kan lede os på sporet vil blive belønnet med tre af de bedste flasker rødvin fra gavebutikken på Gammelmosevej, siger Ole Skrald Rasmussen, der er formand for trafik- og teknikudvalget.
Vejformand Kim Sørensen kan fortælle, at der er så mange af den slags episoder, at udgifterne bare stiger og stiger. Skal byggefolkene skille sig af med jord og byggematerialer på den legitime måde, skal de til lommerne i betydelig grad, så de vælger altså at løbe risikoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top