Når kærligheden rammer
GXU-01-11-15.jpg
Der var elever på scene i GXUs nye dramasal, hvor forestillingen ”Crazy Love” blev spillet i sidste uge. Foto: Kaj Bonne
Intensitet under ”Crazy Love” opført af GXU-eleverne

Ti forestillinger på fem dage, så det var ”dramatiske” dage for GXU, der i sidste uge spillede på hjemmebane i den nye dramasal på GXU, Gladsaxevej 198. De foregående år har GXU-eleverne spillet på fire andre Gladsaxe-scener.
I år opførtes ”Crazy Love” gratis for Gladsaxe skolernes 7.-10. klasseseleverne før middag, mens der blev krævet entre ved aftenforestillinger. Overskuddet fra entreforestillinger går ubeskæret til GXU-elevernes studieture til henholdsvis Paris (drama- og musiklinjerne) og Prag (kreativlinjen).
Dramalærer Nelle K. Nielsen havde skrevet stykket om kærlighed, der var nygget op om ti enkeltstående scenarier. Musiklinjens elever havde selv komponeret musikken til forestillingen, og eleverne på kreativlinjen havde begået scenografien, plakat og CD-cover.
GXU 05 11-15
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top