Ny formand på plads i AB
ab-formand.jpg
Ulrik Rasch er selv aktiv som fodboldspiller og følger sine børn i håndbold- og fodboldafdelingen. Foto: Privat.
Satser på stærkere samarbejde mellem de fire afdelinger

På ABs årlige generalforsamling den 3. marts skulle klubbens medlemmer vælge ny formand, idet den hidtidige formand, Tom Moeslund, efter 7 år på posten, havde valgt ikke at genopstille.
ABs nye formand er Ulrik Rasch. Ulrik er 46 år og aktiv veteranfodboldspiller i AB. Han er opvokset på Falster, flyttede til København i 1990 og har siden 2002 boet i Bagsværd sammen med sin kone og to børn. Ulrik kommer med en stærk ballast fra erhvervslivet, hvor han bl.a. gennem den seneste årrække har været direktør for Nordisk Film. Men selvom der ikke har været tale om 8-16 job, er der også blevet tid til at kigge forbi når børnene, der spiller hhv. fodbold og håndbold i AB, er på banen.
Den nyvalgte formand glæder sig samarbejdet med den øvrige hovedbestyrelse og ser frem til at arbejde videre med ABs værdier: Ambitioner, personlig udvikling, respekt, fællesskab og glæde. Værdier som Ulrik Rasch støtter 100% op om. Det er Ulriks forventning, at den nye hovedbestyrelse den kommende tid vil reflektere og evt. revidere ABs vision 2020, således at fokus og energi prioriteres i forhold de ressourcer, der er i ledelsen. Men også en styrkelse af samarbejdet på tværs af de fire afdelinger Cricket, Fodbold, Håndbold og Tennis ligger den nye formand på sinde, ligesom der også vil blive arbejdet for, at AB også i fremtiden skal være en stærk, attraktiv klub for såvel bredde som elite.
Slutteligt har hovedformanden et ønske om at fortsætte dialogen med de naturlige samarbejdspartnere i kommunen mv. og sammen med resten af hovedbestyrelsen, løbende, og i respekt for klubbens økonomiske råderum, arbejde på at gøre klubben med de 126 år og masser af traditioner på bagen, til en lidt bedre klub for de ca. 1700 medlemmer.
Ud over Ulrik Rasch blev også Ulrik Grage nyvalgt som sekretær til ABs hovedbestyrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top