annonce
Nye frisører på Gladsaxevej
Søborg-Frisør-10-15.jpg
Frisørerne Derya og Levent står klar med saks og kam i den store frisørsalon på Gladsaxevej 130. Foto: Kaj Bonne
I gamle dage kunne frisører finde på at sige: - Fuld tilfredshed eller håret tilbage!

Anno 2015 hedder det for frisørpartnerne Derya og Levent i den nyåbnede salon Frisør Søborg på Gladsaxevej 130: – Vi bestræber os på at gøre kunderne tilfredse. Vi kan forhåbentlig skabe en god stemning i salonen, og der er kaffe til kunderne. Kunderne er meget velkomne til at kigge forbi uden tidsbestilling, men naturligvis kan man ringe og få en tid, som passer. De nye frisører har ekstra rabatter til pensionister og studerende, og salonen introducerer et ti-klipskort, så hver tiende klipning er gratis.

Derya har tidligere været ansat hos andre frisører, men forsøger sig nu som selvstændig sammen med partneren Levent, der tidligere har haft sin egen frisørsalon i Tyrkiet. Derya er både herre- og damefrisør, mens Levent udelukkende klipper herrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top