P-bøderegn
Fra sur oplevelse til gratis pizza

I december åbnede Domino’s Pizza dørene på Bagsværd Hovedgade, og nu syntes forretningen, at de ville skabe lidt sjov og ballade i gaden i lørdags.

– Vi er kendt for at tænke ud af boksen. Da vi kom på ideen med at uddele falske P-bøder med hjælp fra vores sponsorhold hos AB, så syntes vi, at det var så sjovt, at vi måtte prøve det af, siger Carsten Kjems Falk fra Domino’s Pizza.

Domino’s Pizzas maskot Toni Pepperoni delte sammen med AB-drengene P-bøder ud til de handlende borgere i Bagsværd.

– Vi var klar over, at vi muligvis ville give folk et chok. Derfor stod der også på “P-bøden”, at de kunne afhente en gratis pizza nede hos os samme dag. Så vi håber trods forskrækkelsen, at folk syntes, det var en sjov oplevelse fortæller Carsten Kjems Falk. Der blev uddelt “P-bøder” ud ved ABs fodboldbaner og omkring Bagsværd Station.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top