Ren dansk på sengekanten
Ren-dansk-på-sengekanten.jpg
Mark Olsen fra Madrassnedkeren fortæller, at folk gerne vil højt til vejrs, når de skal sove. Butikken har netop åbnet i Bagsværd Centret. Foto: Kaj Bonne.
Madrassnedkeren har åbnet i Bagsværd

Ikke et ondt ord om Kina. Nu producerer de også legoklodser. Men der kan fortsat både produceres og leveres kvalitet i Danmark.
Det mener Madrassnedkeren, der netop i centret på Bagsværd Hovedgade 116 har åbnet sit tredje led i madraskæden, der er startet med butikker i Maribo og Vejle. Butikkerne fører de kendte VM Madrasser – Værløse Madrasser – der er dansk håndværk fra 1946. Virksomheden startede i Værløse, rykkede siden til Farum og er i dag hjemme hos K. Balling-Engelsens skumfabrik i Maribo.
Hvorfor Bagsværd?
– Der er den historiske nærhed til Værløse og Farum. Bagsværd ligger også centralt til både Nordsjælland og Nordkøbenhavn, siger salgschef Mark Olsen.
Madrassnedkeren bestræber sig på at levere kvalitet til lave priser. Derfor skal omkostningerne helt i bund: – Vi kører direkte fra fabrikken til butikkerne uden fordyrende mellemled. Vi har haft kanonsucces i både Maribo og Vejle, fordi folk opdager, at vi kan matche discountkæderne. Vi producerer dansk helt fra bunden, ligesom vi går ind får naturprodukter som naturlatex, hestehår og uld, siger Mark Olsen ærefuldt.
Hos Madrassnedkeren er det muligt at få egne behov opfyldt. Du kan bestille din egen madras efter mål, som passer netop dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top