- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Roligt årsmøde i Dagli Brugsen

Medlemstallet i Dagli Brugsen i Mørkhøj ligger stabilt omkring 1.400 medlemmer. Det kunne formanden Jens Lindblom fortælle, da der blev holdt generalforsamling i Mørkhøj kirkes sal.
I sin beretning kom formanden bl.a. ind på Coops nye madprojekt som man, har store forventninger til. Det samme gør sig gældende omkring det økologiske område, som man gik i gang med ved årsskiftet.
Coop har det seneste år fået 100.000 nye medlemmer og har nu rundet de 1,5 millioner, og målsætningen er fortsat at øge medlemstilgangen de kommende år.
Dagli Brugsen kædens landsdækkende SMS service har nu på landsplan rundet langt over 100.000 tilmeldte, og er blevet en meget vigtig del af informationsniveauet fra butik til kunde.
Derudover gik meget af beretningen på, hvordan man arbejdet på at styrke Dagli Brugsen som en naturlig del af det lokale netværk i området og gerne gennem styrkelse af aftaler med lokale foreninger.
Uddeler Tanas Radevski nævnte i sin beretning bla. omkring butikkens drift, at det havde været et fornuftigt år for Dagli Brugsen Mørkhøj og at Dagli Brugs kæden generelt forsat klarer sig rigtig godt i et presset marked.
Omtalte den ny renoverede butik som officielt åbner lørdag den 14. marts kl.8.15 ved Borgmester Karin Søjberg Holst og glædede sig til at præsenterer den første butik i Storkøbenavn med de nye koncept, og opfordrede alle til at komme ned i butikken og opleve alle de spændende ting, omkring åbningsdagene samt benytte sig af de gode åbningstilbud herunder muligheden for at møde butiksbestyrelsen.
Under valg til bestyrelsen var der genvalg til Laila Brendstrup og Jens Lindblom samt nyvalg til Anna Svanebjerg og Peter Nielsen.
Niels Rasmusen ønskede efter godt 20 år i bestyrelsen at stoppe, og blev af formanden takket for mange års godt arbejde for Dagli Brugsen.