”Så er det forår”
manolo.jpg
Køen var igen i år meget lang, så man skulle væbne sig med tålmodighed. Foto: Privat.
Massivt fremmøde til gratis is i Bagsværd

”Så er det forår”.
Sådan udbrød et par drenge begejstret mens de stillede sig i is-køen foran Manolo is Bagsværd Torv til Manolo is’ traditionelle åbningsdag med gratis is i begyndelsen af marts måned.
”Manolos åbning er altid noget der vækker glæde hos vores is-glade kunder, der ser frem til at smage vores hjemmelavede italienske is, og fordi åbningen kan ses som et slags startskud til forårsvejr”, siger Shahana Hamid, daglig leder af Manolo is på Brønshøj torv.
”Vores åbning går som regel hånd i hånd med bedre vejr, og det er blevet lidt af en tradition at vore stamkunder snarer ser efter Manolos åbningsdag som tegn på forårets komme end på vejrudsigtens prognoser – og når så mange glade mennesker møder op, plejer vejret også at smile op, ligesom solen gør i dag! ” Shahana Hamid
Også denne gang var der tale om en kø der gik fra butikken å¨Bagsværd Hovedgade 160 og op til Torvet: ”Det var stor interesse for at smage vores is og efterspørgsel på nyheden ”Churros”, der er varme spanske vaffelrør med is og chokoladeovertræk, som mange kender fra tivoli”, fortæller Shahana Hamid, som glæder sig til at servere hjemmelavet is igen efter gode gamle italienske opskrifter, til alle is-elskere i Bagsværd og omegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top