annonce
Så tager vi cyklerne frem
Cykelringen-10-15.jpg
ykelhandler Sedat Aslan har i ti år drevet en butik på Søborg Hovedgade. Han ser frem til en god forårssæson. Foto: Kaj Bonne.
Cykelhandleren i Buddinge Centret fejrer 10 års jubilæum

Sedat Aslan har let til smil. Det gode forårsvejr hjælper også på cykelhandlerens humør.

– Nu starter cykelsæsonen for alvor, og de danskere, der ikke har kørt på cykel i løbet af vinteren, de skal i hvert fald have cyklerne frem nu, siger Sedat Aslan, ejer af Cykelringen, der i disse dage fejrer 10 års jubilæum som cykelhandler i Søborg.

– Oprindelig havde jeg min butik længere nede ad hovedgaden. Heldigvis fulgte mine trofaste kunder med. De kan godt lide, at jeg kan aflevere cyklen fra dag til dag – eller hvis man kommer med den om formiddagen, så kan jeg gøre den klar til om eftermiddagen. Mange er jo afhængige af deres cykel, siger Sedat Aslan.

I forbindelse med jubilæet har Cykelringen travlt med både at sælge cykler og cykelhjelme. Særligt hjelmene er det vigtigt huske, hvis man snubler: – En kunde kom ind. Han havde forfærdelige sår i ansigtet efter et styrt. Han var faldet pladask på hovedet, så nu skulle han have en cykelhjelm!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top