Sikker skøjtesejr
Leonara Colmor Jepsen vandt Grand Prix

I weekenden afvikledes Dansk Skøjte Unions friløbskonkurrencen i Rødovre Skøjtearena. 250 eliteskøjteløbere fra hele landet konkurrerede i friløb, dvs. at der kun løbes det lange program.
Højdepunktet er finalen i Grand Prix-konkurrencen, hvor de seks bedst placerede gennem hele sæsonen i de ældre mesterskabsrækker dyster om at blive årets samlede vinder. Og her var weekendens største oplevelse Leonora Colmor Jepsen, Gladsaxe Skøjteløber Forenings danmarksmester i junior-damer, som løb et stærkt og elegant program af stor sværhedsgrad. Det blev til en aldeles suveræn sejr – både i weekendens konkurrence og samlet i Grand Prixet. To andre GSF-løbere vandt medaljer. Mia Machholm fik bronze hos Novice M-piger, og Linus Colmor Jepsen vandt sølv hos Novice M-drenge.
Sæsonen er dog ikke helt slut for Leonora, der om små to uger sammen med træner Susanne Hedegård Andersen, Keiran Araza (danmarksmester i senior-herrer), der også vandt guld i friløbskonkurrencen i Rødovre, og Mia Machholm deltager i et stævne i Luxembourg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top