annonce
Sprudlende 93-årig
Motionsgang-01-11-15.jpg
Else Nielsen fører feltet an, for efter hun har fået sin rollator kan hun igen holde et højt tempo og få pulsen op, så gåturen i mosen giver et ekstra udbytte. Foto: Kaj Bonne.
Der er gang i rollatoren og bowlingkuglerne

Tirsdag går turen rundt om mosen sammen med en lang række andre ivrige motionister. Når man kan støtte sig til en rollator er der virkelig gode muligheder for at holde et pænt højt tempo.
Onsdag går turen over på den anden side af Gladsaxevej til bowlingbanerne nede i en kælder.
Fredag står den på banko.-Og så tager jeg lige en tur rundt om huset hver dag, når jeg ikke er i gang med de andre gøremål.
Else Nielsen på 93 år er det perfekte eksempel på, at livet kan indeholde masser af kvalitet selv om man er kommet godt til års. Siden hun kom til København som 19-årig og blev ung pige i huset, har hun arbejdet. Der var lige en lille pause, da hun i 1956 fødte sin søn.
-Jeg arbejdede i et engros firma i Farimagsgade, og så blev det senere til mange år som rengøringskone i Magasin og Folketinget. Jeg mødte klokken 6 og havde fri klokken 10, fortæller Else Nielsen.
Oprindelig boede familien i Rantzausgade, men med et par sporvognslinjer i området var der masser af larm, og det var ikke så godt, fordi hendes mand arbejde som typograf på Information og var på treholdsskift, så han af og til skulle sove om dagen. -Så i 1966 flyttede vi til Høje Gladsaxe. Og jeg fortsatte med at dyrke gymnastik, som jeg havde gjort lige fra barnsben som bondepige fra Jylland.
I det hele taget har gymnastikken fyldt meget i hendes liv, og det er formentlig forklaringen på at hun er i stand til at være så aktiv.
-Jeg har ikke hjemmehjælp, for jeg kan sagtens klare de huslige ting. Jeg behøver jo ikke at lave det hele på en gang, konstaterer Else Nielsen via mobiltelefonen.
-Den er ikke lige så god som en fastnettelefon, men den er jo billigere, og der var ikke lige penge til begge dele, siger hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top