annonce
Tak til plejepersonalet på Egegården
Man hører tit, at de ældre ikke får den pleje og omsorg de har brug for.

Jeg kan ikke sige det passer i vores tilfælde. Min mor Lizzi Jeppesen, Signalvej 17, Søborg, fik desværre konstateret lungekræft i meget fremskredet stadie i december 2014. Da jeg kontaktede visitator og meddelte, at vi ville få brug for meget hjælp, var der ingen grænser for, hvad vi kunne få. Mor fik tilbudt fys hjemme, vi fik hjemmehjælp til rengøring, skift af sengelinned, og masser af personlig pleje. I den sidste måneds tid havde vi besøg af plejere, assistenter og sygeplejersker, hver dag. Alle var en helt fantastisk støtte for min mor, men så sandelig også for mig og min familie. Min datter og jeg var hos min mor konstant den sidste uge på skift, og det har været helt uvurderligt den støtte og omsorg vi alle har fået. Alle havde altid tid til at svare på vores spørgsmål, og vejlede os om plejen af min mor, eller give et kram, når vi havde brug for det. Da min mor sov ind, var der hjælp med det samme. Både til at bekræfte min mors udånding, men også med støtte til os, ingen havde travlt. Min mor blev gjort fin, og fik en værdig afsked med tilværelsen.
Dagen efter min mors død, kom flere af hjælperne og sagde farvel, men også for at give kram og støtte til min datter og jeg. Efterfølgende har flere af sygeplejerskerne ringet og spurgt til vores velbefindende og om vi har brug for at tale forløbet igennem. Sådanne tilbud fik vi sandelig ikke fra hospitalet, da min far døde for 22 år siden på Herlev.
Jeg vil derfor gerne ”officielt” takke alle i hjemmeplejen fra Egegård for den fantastiske pleje, omsorg og støtte gennem denne svære tid.
Midt i den store sorg det er at miste, kan jeg kun anbefale at lade en pårørende dø hjemme i trygge omgivelser, for det blev det virkelig, da omsorg og støtte også gjaldt min mors efterladte.

Jette Danielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top