Talenter slog til
Mia-Helene-Mørck-800m-Start.jpg
Mia Helene Mørck (357) viste atter, at hun er et endog meget stort talent. Foto: Privat.
Ni unge fra atletikklubben hentede 10 medaljer ved DM

Der arbejdes intenst med udviklingen af de unge talenter i Bagsværd Atletik Club og i weekenden førte det atter til succes. Det blev til tre danske mesterskaber.
Mesterskaber blev løbet hjem af mellemdistanceløberne, hvoraf de to gik til Mia Helene Mørck, som vandt både 800m og 1500m i P17, og det var en gentagelse af sidste års præstation, som dog dengang var i P15.
Det tredje Danmarksmesterskab gik til Josefine Rytter, da hun kunne forsvare det mesterskab, hun vandt sidste år på 1500m i P22, og hun vandt desuden en sølvmedalje på 800m også i P22. Den danske juniormester i Lang Cross, Joachim Weel Rosbo, havde nogle gode opgør, men måtte ”nøjes” med sølv på både 1500m og 3000m i D19.
BACs unge lovende sprinter, Rose Catrine Due, havde ikke helt marginalerne på sin side, da hun på 60m i P15 blev slået med 1/100 sek. og på 200m i P15 blev slået med 6/100 sek., dog var begge personlige rekorder og de indbragte trods alt to sølvmedaljer. En anden meget talentfuld pige, Ellen Geckler Friborg, manglede sølle 3 cm i længdespring, men med et spring på 5,40m vandt hun også en sølvmedalje.
Sidste medalje blev hentet af kvartetten på 4x200m-stafet, som bestod af ovenfor nævnte Rose og Ellen samt Katarina Hessner Hansen og Agnes Bøg, som løb tredje hurtigste tid i P15 og dermed fik et sæt bronzemedaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top