To trækker sig
To dygtige ledere ønsker ikke genvalg i ABs amatørafdeling

På ABs amatørafdelings generalforsamling i aften forlader to kendte personligheder klubbens hovedbestyrelse efter lang og tro tjeneste, som henholdsvis hovedformand og sekretær.

Det er Tom Moeslund (hovedformand) og Bent Rossen (sekretær), der vil overlade pladserne til nye og yngre kræfter efter henholdsvis syv og godt en halv snes år på posterne.

Tom Moeslund overtog formandsposten i marts 2008, og har gennem årene lavet meget i Bagsværd-klubben. Han var i sine unge år træner for diverse ungdomshold i cirka 10 år og sidenhen fik han en opfordring om at blive kasserer i fodboldafdelingen, som han varetog i fire år, hvilket var samtidig med, at AB rykkede op i Superligaen for første gang. Han takkede ja til at stå for ledelsen af klubben, og det skete fra 2008 og til begyndelsen af marts 2015, hvor han har medbragt en del visioner og ideer for klubbens udvikling.

Den 53-årig bankmand fra Nordea, Tom Moeslund, lavede et imponerende arbejde ikke mindst i forbindelse med ABs 125 års jubilæum i 2014, der blev fejret med pomp og pragt og med en bred vifte af arrangementer i de fire forskellige afdeling (fodbold, håndbold, tennis og cricket) i klubben på Skovdiget i Bagsværd.

Den 62-årig Bent Rossen blev meldt ind i Bagsværd Boldklub i 1962 og med fra begyndelsen af AB, da klubben flyttede fra Nørre Allé og til de nye og smukke omgivelser tæt på Hareskoven.

Efter en “lovende” fodboldkarriere kastede han sig over cricketsporten. Det blev til et dansk mesterskab for junior i 1968 og senere godt 250 førsteholdskampe samt syv A-landskampe. Han blev også træner i 1988-89 for klubbens dygtige damecrickethold, som i denne periode genvandt det dansk mesterskab. Rossen har også repræsenteret AB i Dansk Cricket Forbund, og har fungeret som holdleder for landsholdet i en periode på fem år (1995-2000), hvor den “legendariske” Ole Mortensen (lærer på Gladsaxe Skole) var landstræner.

Han har siddet i klubbens bestyrelse siden begyndelsen af dette århundrede, hvor han repræsenterede cricketafdeling. I 2010 overtog han sekretær-posten, og medvirkede til at videreudvikle AB med forbedringer og nye tiltag til gavn for de mange medlemmer.

Alt tegner til, at den kendte erhvervsmand, Ulrik Rasch, bliver valgt til ny hovedformand, da han er indstillet af bestyrelsen (uden modkandidat) til at overtage posten, som leder af ABs amatørafdeling.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top